Foto van de week 15

Foto van de week 15
Basic Life Support
Het vormt een goede traditie dat we als school ook aandacht schenken aan iets dat we hopelijk nooit nodig hebben: optreden in levensbedreigende situaties. Dit gebeurt voor onze tweedes al jarenlang onder de deskundige leiding van monitoren van het Vlaamse Kruis. Zij geven onze leerlingen een klare kijk op het correct melden van een situatie aan het hulpcentrum 112 en ze leggen ook de werking van de automatische externe defibrillator uit. Wist je dat je met app 112 BE in contact kunt komen met de hulpdiensten? Heel nuttig!

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

Bestelling schoolboeken

Vanaf schooljaar 2016-2017 gaan we in zee met de firma iddink om de boeken van je zoon/dochter te bestellen. We rekenen erop dat dit een verbetering is voor zowel jullie als ouders/leerlingen als voor de school.

Handleiding

Klik hier voor de bestelstappen in detail met schermafdrukken.

Bestellen

Hoe? Ga naar www.iddink.be en klik op de optie 'Bestellen'. Je kunt daar een persoonlijk account aanmaken.
Tijdens het bestellen wordt naar je schoolcode S8V7VZHP gevraagd.

Wanneer? Voor vrijdag 8 juli 2016
Zo kunnen alle uitgeverijen hun boeken tijdig aanleveren voordat wij je pakket verzenden.

Akkoord? Tijdens het bestellen zal ook om je akkoord als ouder(s)/voogd worden gevraagd.

Levering

Wanneer? Als je voor vrijdag 8 juli 2016 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van maandag 1 augustus t/m maandag 29 augustus 2016. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van de levering.

Op vakantie? Geen probleem. Uiteindelijk laat de bezorgdienst een bericht achter met de aanwijzingen waar jij je bestelling kunt ophalen.

Contact

Meer weten? Op www.iddink.be kun je makkelijk een vraag stellen. Ook vind je daar meer uitleg over het inleveren en bestellen van jouw boeken.
Je kunt Iddink telefonisch bereiken op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 014304170.

Opmerkingen

In het digitaal bestellingsoverzicht van Iddink zul je merken dat er ook twee extra rubrieken zijn toegevoegd, nl.: 'nuttig leermateriaal' en 'ook handig: speciaal voor jou geselecteerd'. Dit zijn geen verplichte aankoopmogelijkheden vanuit de school, dus ben je zelf vrij om dit te selecteren.

Aarzel niet om de school te contacteren als er zich problemen voordoen. Zeker omdat dit het eerste schooljaar is dat we op deze manier werken, willen we de vinger aan de pols houden en samen met de firma iddink tijdig bijsturen indien nodig.