Foto van de week 23

Foto van de week 23
Galawedstrijd vierdes-leerkrachten
Op donderdag 7 juni namen de vierdejaars officieel afscheid van de sportpleinen, en dit met de traditionele voetbalwedstrijd. Het werd een nipte 1-0 zege voor de leerkrachten, al dient eerlijkheidshalve vermeld te worden dat het doelpunt werd gescoord door een leerling die in de selectie van de leerkrachten werd opgenomen. En omdat het Wereldkampioenschap toen vlak voor de deur stond, tooiden de spelers en supporters zich in de kleuren van de Rode Duivels. We are Belgium…

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

Bestelling schoolboeken

Vanaf schooljaar 2016-2017 gaan we in zee met de firma iddink om de boeken van je zoon/dochter te bestellen. We rekenen erop dat dit een verbetering is voor zowel jullie als ouders/leerlingen als voor de school.

Handleiding

Klik hier voor de bestelstappen in detail met schermafdrukken.

Bestellen

Hoe? Ga naar www.iddink.be en klik op de optie 'Bestellen'. Je kunt daar een persoonlijk account aanmaken.
Tijdens het bestellen wordt naar je schoolcode S8V7VZHP gevraagd.

Wanneer? Voor vrijdag 8 juli 2016
Zo kunnen alle uitgeverijen hun boeken tijdig aanleveren voordat wij je pakket verzenden.

Akkoord? Tijdens het bestellen zal ook om je akkoord als ouder(s)/voogd worden gevraagd.

Levering

Wanneer? Als je voor vrijdag 8 juli 2016 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van maandag 1 augustus t/m maandag 29 augustus 2016. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van de levering.

Op vakantie? Geen probleem. Uiteindelijk laat de bezorgdienst een bericht achter met de aanwijzingen waar jij je bestelling kunt ophalen.

Contact

Meer weten? Op www.iddink.be kun je makkelijk een vraag stellen. Ook vind je daar meer uitleg over het inleveren en bestellen van jouw boeken.
Je kunt Iddink telefonisch bereiken op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 014304170.

Opmerkingen

In het digitaal bestellingsoverzicht van Iddink zul je merken dat er ook twee extra rubrieken zijn toegevoegd, nl.: 'nuttig leermateriaal' en 'ook handig: speciaal voor jou geselecteerd'. Dit zijn geen verplichte aankoopmogelijkheden vanuit de school, dus ben je zelf vrij om dit te selecteren.

Aarzel niet om de school te contacteren als er zich problemen voordoen. Zeker omdat dit het eerste schooljaar is dat we op deze manier werken, willen we de vinger aan de pols houden en samen met de firma iddink tijdig bijsturen indien nodig.