Foto van de week 23

Foto van de week 23
Galawedstrijd vierdes-leerkrachten
Op donderdag 7 juni namen de vierdejaars officieel afscheid van de sportpleinen, en dit met de traditionele voetbalwedstrijd. Het werd een nipte 1-0 zege voor de leerkrachten, al dient eerlijkheidshalve vermeld te worden dat het doelpunt werd gescoord door een leerling die in de selectie van de leerkrachten werd opgenomen. En omdat het Wereldkampioenschap toen vlak voor de deur stond, tooiden de spelers en supporters zich in de kleuren van de Rode Duivels. We are Belgium…

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

Intro

Het Sint-Teresiacollege, gelegen in een landelijke en groene omgeving ver van de stadsdrukte, biedt de eerste en tweede graad van het algemeen secundair onderwijs (aso) en technisch secundair onderwijs (tso) aan.

Vanaf schooljaar 2015-2016 kun je in het eerste leerjaar A, naast de opties Moderne en Latijn, ook kiezen voor de opties Socio-economische activiteiten en Technische activiteiten.

Je gaat voor een brede, theoretische, algemene en/of technische vorming die aansluit bij je mogelijkheden, talenten en interesses en houdt vele mogelijkheden open voor je verdere studiekeuze naar de derde graad. De studierichtingen aangeboden in onze school bereiden je voor op je verdere studiekeuze in de derde graad in één van de andere VLOT!-scholen.

Leerkrachten staan klaar om je stap voor stap te begeleiden in je groei naar zelfstandig studeren en zij doen dit in een uitdagende leeromgeving met aandacht voor jouw mogelijkheden, talenten en interesses. Daarnaast zet het Sint-Teresiacollege cultuur, sport, creativiteit, ondernemingszin en maatschappelijk engagement hoog op de agenda.

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap Scholen aan de Durme.

Bezoek ook onze VLOT!-webstek via www.vlot-stc.be.

 

stc-banner 2015