Foto van de week 20

Foto van de week 20
Frank Pollet te gast in campus STC
Een goede jaarlijkse gewoonte is het, wanneer jeugdschrijver Frank Pollet op bezoek komt in campus STC. Vele leerlingen hebben een of meer boeken van hem gelezen, en uiteraard zijn ze nieuwsgierig naar de mens achter zijn werk. Zoals steeds vertelde hij uitgebreid en enthousiast hoe zijn boeken tot stand kwamen. Het werd alweer een beklijvende ervaring om iemand aan het werk te zien die ooit als leerkracht zijn carrière begon in het eigenste STC!

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

Intro

Het Sint-Teresiacollege, gelegen in een landelijke en groene omgeving ver van de stadsdrukte, biedt de eerste en tweede graad van het algemeen secundair onderwijs (aso) en technisch secundair onderwijs (tso) aan.

Vanaf schooljaar 2015-2016 kun je in het eerste leerjaar A, naast de opties Moderne en Latijn, ook kiezen voor de opties Socio-economische activiteiten en Technische activiteiten.

Je gaat voor een brede, theoretische, algemene en/of technische vorming die aansluit bij je mogelijkheden, talenten en interesses en houdt vele mogelijkheden open voor je verdere studiekeuze naar de derde graad. De studierichtingen aangeboden in onze school bereiden je voor op je verdere studiekeuze in de derde graad in één van de andere VLOT!-scholen.

Leerkrachten staan klaar om je stap voor stap te begeleiden in je groei naar zelfstandig studeren en zij doen dit in een uitdagende leeromgeving met aandacht voor jouw mogelijkheden, talenten en interesses. Daarnaast zet het Sint-Teresiacollege cultuur, sport, creativiteit, ondernemingszin en maatschappelijk engagement hoog op de agenda.

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap Scholen aan de Durme.

Bezoek ook onze VLOT!-webstek via www.vlot-stc.be.

 

stc-banner 2015