Foto van de week 20

Foto van de week 20
Frank Pollet te gast in campus STC
Een goede jaarlijkse gewoonte is het, wanneer jeugdschrijver Frank Pollet op bezoek komt in campus STC. Vele leerlingen hebben een of meer boeken van hem gelezen, en uiteraard zijn ze nieuwsgierig naar de mens achter zijn werk. Zoals steeds vertelde hij uitgebreid en enthousiast hoe zijn boeken tot stand kwamen. Het werd alweer een beklijvende ervaring om iemand aan het werk te zien die ooit als leerkracht zijn carrière begon in het eigenste STC!

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

Ouders

In onze school is een actief oudercomité werkzaam. De leden van het comité duiden een voorzitter en een secretaris aan. Op de algemene vergaderingen wordt de school vertegenwoordigd door de directeur en door een afgevaardigde van het lerarenkorps.

Elk nieuw schooljaar, tijdens de informatievergadering voor de ouders van de nieuwe eerstejaarsleerlingen, vraagt de voorzitter van het oudercomité bij de ouders naar nieuwe kandidaten om de uittredende leden op te volgen.

De leden van het oudercomité steken ook jaarlijks een handje toe bij het STC-novemberfeest, de openschooldag, de afscheidsviering van de vierdejaars … Het oudercomité financiert ook geregeld aankoopprojecten van de school en geeft een steuntje in de rug voor de Keulenreis van onze vierdejaars.