Foto van de week 23

Foto van de week 23
Galawedstrijd vierdes-leerkrachten
Op donderdag 7 juni namen de vierdejaars officieel afscheid van de sportpleinen, en dit met de traditionele voetbalwedstrijd. Het werd een nipte 1-0 zege voor de leerkrachten, al dient eerlijkheidshalve vermeld te worden dat het doelpunt werd gescoord door een leerling die in de selectie van de leerkrachten werd opgenomen. En omdat het Wereldkampioenschap toen vlak voor de deur stond, tooiden de spelers en supporters zich in de kleuren van de Rode Duivels. We are Belgium…

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

Ouders

In onze school is een actief oudercomité werkzaam. De leden van het comité duiden een voorzitter en een secretaris aan. Op de algemene vergaderingen wordt de school vertegenwoordigd door de directeur en door een afgevaardigde van het lerarenkorps.

Elk nieuw schooljaar, tijdens de informatievergadering voor de ouders van de nieuwe eerstejaarsleerlingen, vraagt de voorzitter van het oudercomité bij de ouders naar nieuwe kandidaten om de uittredende leden op te volgen.

De leden van het oudercomité steken ook jaarlijks een handje toe bij het STC-novemberfeest, de openschooldag, de afscheidsviering van de vierdejaars … Het oudercomité financiert ook geregeld aankoopprojecten van de school en geeft een steuntje in de rug voor de Keulenreis van onze vierdejaars.