Foto van de week 23

Foto van de week 23
Galawedstrijd vierdes-leerkrachten
Op donderdag 7 juni namen de vierdejaars officieel afscheid van de sportpleinen, en dit met de traditionele voetbalwedstrijd. Het werd een nipte 1-0 zege voor de leerkrachten, al dient eerlijkheidshalve vermeld te worden dat het doelpunt werd gescoord door een leerling die in de selectie van de leerkrachten werd opgenomen. En omdat het Wereldkampioenschap toen vlak voor de deur stond, tooiden de spelers en supporters zich in de kleuren van de Rode Duivels. We are Belgium…

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

Leerlingen

Op 1 september 2002 werd een leerlingenraad opgericht. Elke klasgroep van de tweede graad duidt een vertegenwoordiger aan voor deze leerlingenraad. De leerlingenraad vergadert maandelijks om 12.40 uur.

Twee leerkrachten van de school zijn aanwezig op de vergaderingen van de leerlingenraad. Onze pedagogisch beleidsmedewerker woont geregeld de vergaderingen van de leerlingenraad bij. De directeur woont op uitnodiging de vergadering bij.

De leerlingen van de eerste graad worden via de vertegenwoordigers van de tweede graad op de hoogte gehouden van de agenda van de leerlingenraad en kunnen ook agendapunten aanbrengen. Af en toe wordt er een leerlingenraad georganiseerd waarop ook leerlingen van de eerste graad worden uitgenodigd. Van elke vergadering wordt er een verslag gemaakt dat via Smartschool wordt verspreid.