Foto van de week 23

Foto van de week 23
Galawedstrijd vierdes-leerkrachten
Op donderdag 7 juni namen de vierdejaars officieel afscheid van de sportpleinen, en dit met de traditionele voetbalwedstrijd. Het werd een nipte 1-0 zege voor de leerkrachten, al dient eerlijkheidshalve vermeld te worden dat het doelpunt werd gescoord door een leerling die in de selectie van de leerkrachten werd opgenomen. En omdat het Wereldkampioenschap toen vlak voor de deur stond, tooiden de spelers en supporters zich in de kleuren van de Rode Duivels. We are Belgium…

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

Vlot!-dagen in campus STC

17art12.jpgWe mochten weer vele leerlingen uit het zesde leerjaar verwelkomen op maandag 26 en dinsdag 27 maart. Zoals de traditie het wil, kwamen zij uit de ons omliggende gemeenten en konden ze al eens kennis maken met de sfeer en de manier van lesgeven in het Sint-Teresiacollege.
Ook onze eigen leerlingen uit het eerste jaar werden nauw betrokken bij de organisatie. Vaak werd hun klasgroep opgesplitst, zodat er ruimte vrijkwam om een ander groepje zesdejaars met hen te laten participeren aan het lesgebeuren.
Op maandagnamiddag kon zowat de helft van onze eerstes meestappen in een wandeltocht doorheen het mooie Eksaarde. De volgende dag gooide de regen roet in het eten, zodat we een andere formule moesten bedenken. Geen nood: het werd een boeiende spelletjesnamiddag met verscheidene interessante spelen.


Graag tonen we jullie enkele impressies.