Foto van de week 18

Foto van de week 18

Vakoverschrijdende activiteiten
Op het einde van het tweede trimester vonden heel wat vakoverschrijdende activiteiten plaats. We sommen op van 4 naar 1. De vierdes deden een begeleid spel rond geluk en psychisch welzijn. In het derde jaar “speelden” ze over verslavingen. De tweedes volgden een lezing over sociale media en de eerstes mochten deelnemen aan een “klasdoorbrekende” paasquiz. De winnende quizploeg die je hier ziet, bestaat dus uit leerlingen van verschillende eerstejaarsklassen die zo een filmticket in de wacht sleepten. Proficiat, winnaars!

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

Vlot!-dagen in campus STC

17art12.jpgWe mochten weer vele leerlingen uit het zesde leerjaar verwelkomen op maandag 26 en dinsdag 27 maart. Zoals de traditie het wil, kwamen zij uit de ons omliggende gemeenten en konden ze al eens kennis maken met de sfeer en de manier van lesgeven in het Sint-Teresiacollege.
Ook onze eigen leerlingen uit het eerste jaar werden nauw betrokken bij de organisatie. Vaak werd hun klasgroep opgesplitst, zodat er ruimte vrijkwam om een ander groepje zesdejaars met hen te laten participeren aan het lesgebeuren.
Op maandagnamiddag kon zowat de helft van onze eerstes meestappen in een wandeltocht doorheen het mooie Eksaarde. De volgende dag gooide de regen roet in het eten, zodat we een andere formule moesten bedenken. Geen nood: het werd een boeiende spelletjesnamiddag met verscheidene interessante spelen.


Graag tonen we jullie enkele impressies.