Foto van de week 23

Foto van de week 23
Galawedstrijd vierdes-leerkrachten
Op donderdag 7 juni namen de vierdejaars officieel afscheid van de sportpleinen, en dit met de traditionele voetbalwedstrijd. Het werd een nipte 1-0 zege voor de leerkrachten, al dient eerlijkheidshalve vermeld te worden dat het doelpunt werd gescoord door een leerling die in de selectie van de leerkrachten werd opgenomen. En omdat het Wereldkampioenschap toen vlak voor de deur stond, tooiden de spelers en supporters zich in de kleuren van de Rode Duivels. We are Belgium…

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

HerfSTCuisine 2017

17art6.jpgOnze werkgroep HerfSTCuisine heeft alweer uitstekend werk geleverd door de nieuwste editie perfect te organiseren.
Op vrijdagavond 17 november werden de zalen klaargezet, en het moet gezegd: het zag er allemaal sfeervol en gezellig uit. Ook de paardenworsten, de zalm en de stukjes kip werden aan een minutieus kookproces onderworpen. De lekkere desserts stonden heerlijk af te koelen na een urenlange bereiding door M. Rudi. En zo waren we na enkele avondlijke uren paraat voor het culinaire weekend.
Op zaterdag konden de mensen vanaf 18 uur plaatsnemen in onze vernieuwde refter. Ze mochten kiezen uit huisbereide paardenworsten, zalmpapillot of vol-au-vent. Daarbij hoorde een groentenassortiment met uiteraard zelfgebakken frietjes of kroketjes.

De eerste "shift" verliep wel heel druk, maar achteraf hoorden we niemand klagen over een laattijdige bediening.
Ook op zondagmiddag mochten we terugblikken op een stemmige en fijne eetgelegenheid. We vonden het ook leuk dat we konden samenwerken met enkele geëngageerde ouders. Bijkomend interessant voordeel was de ontmoeting met sommige oud-leerlingen die het blijkbaar goed doen in hun verdere studies.
Maar misschien kunnen we beter kijken naar enkele fotootjes die een beeld zouden moeten geven van de leuke tweedaagse.