Foto van de week 23

Foto van de week 23
Galawedstrijd vierdes-leerkrachten
Op donderdag 7 juni namen de vierdejaars officieel afscheid van de sportpleinen, en dit met de traditionele voetbalwedstrijd. Het werd een nipte 1-0 zege voor de leerkrachten, al dient eerlijkheidshalve vermeld te worden dat het doelpunt werd gescoord door een leerling die in de selectie van de leerkrachten werd opgenomen. En omdat het Wereldkampioenschap toen vlak voor de deur stond, tooiden de spelers en supporters zich in de kleuren van de Rode Duivels. We are Belgium…

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

Derde muziekquiz: alweer een succes!

14art9Op koude en natte winterdagen is het wel eens leuk om binnen te zitten in plaats van naar de sportpleinen te trekken. Maar wat gedaan? Gelukkig vond M. Hans een mooi alternatief in de vorm van een heuse muziekquiz. Voor de derde keer op rij zagen we een volle refter met enthousiaste ploegen die allemaal hoopten op eeuwige roem.
M. Hans had weer voor de nodige afwisseling in de vraagstelling gezorgd. Het kwam er telkens op aan om een reeks van tien themavragen feilloos in te vullen of om een tiental foto's van artiesten te herkennen. Waarover ging het zoal? Er waren reeksen bij die begonnen met telkens een andere letter van het alfabet. Verder een ronde met als titel "Mr. and Mrs. Smith", of een ronde met uitvoerders die altijd in het zwart gekleed lopen.

De MIA's mochten natuurlijk ook niet ontbreken. Kortom: afwisseling genoeg. Er was bovendien een rode draad om op te zoeken. Nelson Mandela was er een van en China kwam de volgende keer aan bod. Want er werd gespeeld op twee regenachtige middagen!
We hebben wat sfeerbeeldjes bij elkaar gezocht. Vergeet vooral het laatste fotootje niet, want daar staat de winnende ploeg. Proficiat! Dank aan M. Hans voor de goede organisatie en de vlekkeloze presentatie...