Foto van de week 23

Foto van de week 23
Galawedstrijd vierdes-leerkrachten
Op donderdag 7 juni namen de vierdejaars officieel afscheid van de sportpleinen, en dit met de traditionele voetbalwedstrijd. Het werd een nipte 1-0 zege voor de leerkrachten, al dient eerlijkheidshalve vermeld te worden dat het doelpunt werd gescoord door een leerling die in de selectie van de leerkrachten werd opgenomen. En omdat het Wereldkampioenschap toen vlak voor de deur stond, tooiden de spelers en supporters zich in de kleuren van de Rode Duivels. We are Belgium…

VLOT! Lokeren: STC Eksaarde
vlot stc vlot! vlot-stc.be Lokerse scholen vlot lokeren

facebook

Dag van de jeugdbeweging

14art6Op vrijdag 17 oktober 2014 vond de stilaan traditionele "Dag van de Jeugdbeweging" plaats. Ook op onze school wilden we deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Het thema dit jaar heette 'Jeugdbeweging in Trek' en focuste onder andere op samen avonturen beleven, veilig het land doorkruisen en doorzetten tot de eindstreep.
Onze leerlingenraad zette mee haar schouders onder de actie. Zij organiseerden over de middag tal van zinvolle spelletjes en leuke activiteiten voor al onze leerlingen, in de jeugdbeweging of niet. Het enthousiasme op onze ruime sportpleinen was al van ver te horen. En op het einde van de middagpauze mochten alle "geüniformeerden", inclusief de leerlingenraad, op de foto. Bedankt, leerlingenraad, voor deze interessante actie!

Graag tonen we jullie enkele sfeerbeeldjes: